Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Młoda kapusta z pierwszymi nowalijkami i młodymi ziemniaczkami ugotowana z drobiowym mięsem, kiełbasą śląską i pomidorami.
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2249
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1354
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 509
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3517
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1163
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2249
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1354
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 509
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3517
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1163
Składniki
Kapustę szatkujemy, marchew i ziemniaki kroimy w kostkę. Pokrojone warzywa gotujemy 1 litrze wody. W między czasie kroimy w kawałki wymyte filety z kurczaka i kiełbaski śląskie. Gdy ziemniaki i marchew będą miękkie, dodajemy pokrojony filet i kiełbaski, mieszamy i gotujemy na wolnym ogniu 20 minut. Kroimy natkę pietruszki, koper i lubczyk na drobno, dodajemy do gotujących się składników, mieszamy i dodajemy pomidory z puszki. Całość dokładnie mieszamy i gotujemy kilka minut. Kapustę podajemy na gorąco z pieczywem. Smacznego !!!