Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Młoda kapusta z pierwszymi nowalijkami i młodymi ziemniaczkami ugotowana z drobiowym mięsem, kiełbasą śląską i pomidorami.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 143
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 143
Składniki
Kapustę szatkujemy, marchew i ziemniaki kroimy w kostkę. Pokrojone warzywa gotujemy 1 litrze wody. W między czasie kroimy w kawałki wymyte filety z kurczaka i kiełbaski śląskie. Gdy ziemniaki i marchew będą miękkie, dodajemy pokrojony filet i kiełbaski, mieszamy i gotujemy na wolnym ogniu 20 minut. Kroimy natkę pietruszki, koper i lubczyk na drobno, dodajemy do gotujących się składników, mieszamy i dodajemy pomidory z puszki. Całość dokładnie mieszamy i gotujemy kilka minut. Kapustę podajemy na gorąco z pieczywem. Smacznego !!!