Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i proste danie obiadowe idealne również jako lunch do pracy czy na uczelnie.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4629
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12519
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5700
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7103
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4629
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12519
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5700
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7103
Składniki
Fileta opłukaj, osusz i pokrój w kostkę . Cebulę i kapustę pokrój w paski. Na patelni rozgrzej olej dodaj pokrojnego fileta posyp przyprawą do kurczaka podsmaż. Dodaj cebulę i kapustę, pietruszkę, seler, por , lubczyk, i bazylię, posyp solą i pieprzem podłej szklanką wody i duś około 10 minut.
Następnie dodaj przecier i opłukany ryż duś około 15 minut w razie potrzeby podłej wodą i dopraw do smaku.