Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2433
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4596
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1718
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 530
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2433
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4596
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1718
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 530
Składniki
Kapustę pekińską poszatkować. Cebule obrać, pokroić w krążki i podsmażyć na oleju. Wszystkie składniki włożyć do jednego garnka, dodać 2 kostki rosołowe, podlać wodą i dusić 40 min pod przykryciem. Z masła i mąki zrobić zasmażkę i dodać do kapusty, wymieszać.