Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
kapusta na masełku, wersja wegetariańska, dla mojej córki, pyszna
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 2218
Pączki bez dodatku cukru i bez mąki pszennej. Idealne dla osób na diecie i cu...
Odsłon: 2155
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 522
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 930
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 1057
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 2218
Pączki bez dodatku cukru i bez mąki pszennej. Idealne dla osób na diecie i cu...
Odsłon: 2155
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 522
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 930
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 1057
Składniki
1. fasole wypłukać, namoczyć na kilka godzin w zimnej wodzie (najlepiej na noc), gotować w tej samej wodzie, 2. kapustę poszatkować drobno, zalać wodą, lekko osoloc, gotować do miekkości, odcedzić, 3. gdy fasola zmieknie dodać namoczone i wypłukane grzyby, marchewkę, selera i ziemniaki, posolić, dodać liśc laurowy, gdy fasola i warzywa bedą miękkie, odlać z nich płyn do kapusty, warzywa zgnieść tłuczkiem, dodać do kapusty, 4. rozgrzać masło, dodać mąkę, lekko zrumienić, dodać do kapusty, wymieszać, doprawić solą i pieprzem, mocno podgrzac, smacznego