Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kapusta z grzybami to świetna propozycja na wigilijny stół.
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 244
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2221
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 975
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 244
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2221
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 975
Składniki
Grzyby namaczamy w letniej wodzie i odstawiamy aż zmiękną (2-3 godziny). Kapustę mocno odciskamy. Cebulę obieramy i kroimy w drobną kosteczkę i podsmażamy na oleju. Do garnka wrzucamy kapustę, cebulę wraz z olejem i podlewamy odrobiną ilością wody z moczenia grzybów. Wrzucamy liście laurowe, ziele, grzyby i pieprz. Dusimy na małych ogniu często mieszając około 40--45 minut. Doprawiamy do smaku. Smacznego ;)