Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kilka razy do roku musimy takie danie popełnić.
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 146
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1849
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14556
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19618
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 146
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1849
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14556
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19618
Składniki
Cebulę siekamy, boczek kroimy w paski. Smażymy na rozgrzanym smalcu. Dodajemy poszatkowaną kapustę, zalewamy bulionem i dusimy pod przykryciem przez kwadrans. Oprószamy mąką dokładnie łączymy składniki. Koperek siekamy, dodajemy do kapusty. Podajemy razem.