Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny i prosty sposób na rybę z piekarnika - karaś z ziołami i czosnkiem.
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 315
Dzisiaj bardzo proste , szybkie i smaczne zapiekanki z pieczarkami. Polecam
Odsłon: 172
Prosta, smaczna potrawka z indyka. Może być pysznym daniem obiadowym czy poda...
Odsłon: 598
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 315
Dzisiaj bardzo proste , szybkie i smaczne zapiekanki z pieczarkami. Polecam
Odsłon: 172
Prosta, smaczna potrawka z indyka. Może być pysznym daniem obiadowym czy poda...
Odsłon: 598
Składniki
Sprawioną rybę myjemy. Górę smarujemy masłem, układamy kilka gałązek ziół. Środek nacieramy sokiem z cytryny, sypiemy pieprzem i solą. Układamy pokrojone na 3 kawałki masło, ząbki czosnku i gałązki ziół.
Rybę układamy na papierze do pieczenia i pieczemy w 190 stopniach co najmniej 45 minut. Moja była dość duża i wymagała całej godziny w piekarniku. Ryba wyszła pyszna, aromatyczna, soczysta.