Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Karkówka w innym wydaniu, smakuje wybornie.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8071
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 381
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8071
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 381
Składniki
Wykonanie: Mięso umyć i pokroić w plastry. Oprószyć solą i pieprzem, włożyć do naczynia żaroodpornego posmarowanego olejem. Pieczarki, cebulę, marchewkę, czosnek pokroić w plasterki, obłożyć mięso, posypać tymiankiem i zalać ketchupem. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 190 stopni i piec około 1 ½ godziny. Powstały sos zaciągnąć śmietaną i podawać. SMACZNEGO.