Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Karkówka w innym wydaniu, smakuje wybornie.
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 2929
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1088
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1150
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 299
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2871
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 2929
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1088
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1150
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 299
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2871
Składniki
Wykonanie: Mięso umyć i pokroić w plastry. Oprószyć solą i pieprzem, włożyć do naczynia żaroodpornego posmarowanego olejem. Pieczarki, cebulę, marchewkę, czosnek pokroić w plasterki, obłożyć mięso, posypać tymiankiem i zalać ketchupem. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 190 stopni i piec około 1 ½ godziny. Powstały sos zaciągnąć śmietaną i podawać. SMACZNEGO.