Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Karkówka w innym wydaniu, smakuje wybornie.
Pulpety po zagrzebsku są wyjątkowo miękkie i rozpływają się w ustach. Zawdzię...
Odsłon: 24486
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 434
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 418
Pulpety po zagrzebsku są wyjątkowo miękkie i rozpływają się w ustach. Zawdzię...
Odsłon: 24486
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 434
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 418
Składniki
Wykonanie: Mięso umyć i pokroić w plastry. Oprószyć solą i pieprzem, włożyć do naczynia żaroodpornego posmarowanego olejem. Pieczarki, cebulę, marchewkę, czosnek pokroić w plasterki, obłożyć mięso, posypać tymiankiem i zalać ketchupem. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 190 stopni i piec około 1 ½ godziny. Powstały sos zaciągnąć śmietaną i podawać. SMACZNEGO.