Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Karkówka w innym wydaniu, smakuje wybornie.
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2423
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3389
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1453
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2172
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2423
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3389
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1453
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2172
Składniki
Wykonanie: Mięso umyć i pokroić w plastry. Oprószyć solą i pieprzem, włożyć do naczynia żaroodpornego posmarowanego olejem. Pieczarki, cebulę, marchewkę, czosnek pokroić w plasterki, obłożyć mięso, posypać tymiankiem i zalać ketchupem. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 190 stopni i piec około 1 ½ godziny. Powstały sos zaciągnąć śmietaną i podawać. SMACZNEGO.