Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Karczek i grzyby leśne... to idealne połączenie
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 74
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 209
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 88
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 74
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 209
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 88
Składniki
Doprawić karczek solą i pieprzem, obsmażyć razem z pokruszonymi grzybami z obu stron na złoty kolor, pod koniec dodać cebulę pokrojoną w kostkę
Dodać resztę przypraw i ziół , podlać wodą do 1/2 wysokości mięsa i dusić pod przykryciem ok.1.5 godz. co jakiś czas obracając mieso.
Mąkę i śmietanę rozrobić odrobiną zimnej wody i zagęścić powstały sos.
Smacznego