Dania główne Przepis na:
Przepisów i artykułów: 861 Ocena: 18227
Dodano: 28.10.2017
Odsłon: 1336
3-4 os. | 60 min | łatwe | tanie |
Umyty karczek pokroić na cieńkie plastry.
Na patelni rozgrzać tłuszcz ,każdy plasterek obtoczyć w mące i smażyć z dwóch stron.
Cebulę pokrojoną w piórka wrzucić na tłuszcz ze smażenia mięsa,dodać pokrojone drobno ogórki,ziele i liście.Cebulę zeszklić,podsypać łyżką mąki i zasmażyć.
Podlać wodą ,tyle by sos uzyskał odpowiednią konsystencję,dodać resztę przypraw i dodać usmażone mięso.
Przykryć i gotować około 1/2 godz.
Na końcu doprawić do smaku jeśli jest taka potrzeba.
Smaznego życzę!
Na skróty
Komentarze do przepisu (6)

GREGORHSPEED 28 października 2017Zgłoś do usunięcia
MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM<3 Odpowiedzi: 1 ▼
1 Kto głosował? | Odpowiedz

Bellapi 28 października 2017Zgłoś do usunięcia
Oj Kochana ale mi smaka narobiłaś :) Odpowiedzi: 3 ▼1 Kto głosował? | Odpowiedz