Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny i soczysty,rozpływa się w ustach:)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8697
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 611
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8697
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 611
Składniki
Umyty karczek pokroić w plastry i zamarynować we wszystkich przyprawach.Zostawić na 2 godz. Nagrzać piekarnik do 190st.do naczynia żaroodpornego przełożyć zamarynowane mięso,na wierzch dać pokrojone w grubsze plastry pieczarki,przykryć i zapiekać około 1 godz. Po tym czasie odkryć mięso i zostawić do lekkiego zrumienienia pieczarek i mięsa. Smacznego życze!