Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny i soczysty,rozpływa się w ustach:)
Zbliżają się walentynki, a tobie wciąż brakuje pomysłu na prezent dla ukochan...
Odsłon: 5809
Naleśniki farmerskie to danie, które pachnie domem i swojskim klimatem. Kremo...
Odsłon: 12797
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 303
Zbliżają się walentynki, a tobie wciąż brakuje pomysłu na prezent dla ukochan...
Odsłon: 5809
Naleśniki farmerskie to danie, które pachnie domem i swojskim klimatem. Kremo...
Odsłon: 12797
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 303
Składniki
Umyty karczek pokroić w plastry i zamarynować we wszystkich przyprawach.Zostawić na 2 godz. Nagrzać piekarnik do 190st.do naczynia żaroodpornego przełożyć zamarynowane mięso,na wierzch dać pokrojone w grubsze plastry pieczarki,przykryć i zapiekać około 1 godz. Po tym czasie odkryć mięso i zostawić do lekkiego zrumienienia pieczarek i mięsa. Smacznego życze!