Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny i soczysty,rozpływa się w ustach:)
Większość z nas uwielbia ciasta z kruszonką, dzięki niej każde ciasto i deser...
Odsłon: 39
Surówka to idealny dodatek do dań obiadowych czy grilla. Potrawa ta jest takż...
Odsłon: 105
Większość z nas uwielbia ciasta z kruszonką, dzięki niej każde ciasto i deser...
Odsłon: 39
Surówka to idealny dodatek do dań obiadowych czy grilla. Potrawa ta jest takż...
Odsłon: 105
Składniki
Umyty karczek pokroić w plastry i zamarynować we wszystkich przyprawach.Zostawić na 2 godz. Nagrzać piekarnik do 190st.do naczynia żaroodpornego przełożyć zamarynowane mięso,na wierzch dać pokrojone w grubsze plastry pieczarki,przykryć i zapiekać około 1 godz. Po tym czasie odkryć mięso i zostawić do lekkiego zrumienienia pieczarek i mięsa. Smacznego życze!