Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny i soczysty,rozpływa się w ustach:)
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7558
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2585
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7558
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2585
Składniki
Umyty karczek pokroić w plastry i zamarynować we wszystkich przyprawach.Zostawić na 2 godz. Nagrzać piekarnik do 190st.do naczynia żaroodpornego przełożyć zamarynowane mięso,na wierzch dać pokrojone w grubsze plastry pieczarki,przykryć i zapiekać około 1 godz. Po tym czasie odkryć mięso i zostawić do lekkiego zrumienienia pieczarek i mięsa. Smacznego życze!