Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny i soczysty,rozpływa się w ustach:)
Bardzo prosty pomysł na kolację, gdzie główną rolę gra marchewka. Zapiekana p...
Odsłon: 1453
Miałam trzy podejścia do tematu, zanim w airfryerze powstała wreszcie idealna...
Odsłon: 212
Bardzo prosty pomysł na kolację, gdzie główną rolę gra marchewka. Zapiekana p...
Odsłon: 1453
Miałam trzy podejścia do tematu, zanim w airfryerze powstała wreszcie idealna...
Odsłon: 212
Składniki
Umyty karczek pokroić w plastry i zamarynować we wszystkich przyprawach.Zostawić na 2 godz. Nagrzać piekarnik do 190st.do naczynia żaroodpornego przełożyć zamarynowane mięso,na wierzch dać pokrojone w grubsze plastry pieczarki,przykryć i zapiekać około 1 godz. Po tym czasie odkryć mięso i zostawić do lekkiego zrumienienia pieczarek i mięsa. Smacznego życze!