Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
zaczął się czas majówek, choć pogoda niesprzyjająca, zachęcam do spróbowania karkówki z podanej poniżej marynaty, mięsko ma naprawdę wyśmienity smak
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 235
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20396
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 235
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20396
Składniki
1. mięso umyć, pokroić w plastry, lekko rozbić, 2. cebulę i czosnek drobno pokroić, zmiksować razem z olejem, dodać wszystkie przyprawy, dokładnie wymieszać, 3. mięso smarować powstałą pastą, odstawić na kilka godzin do lodówki, 4. smażyć po 3-4 min z każdej strony, smacznego