Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
zaczął się czas majówek, choć pogoda niesprzyjająca, zachęcam do spróbowania karkówki z podanej poniżej marynaty, mięsko ma naprawdę wyśmienity smak
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 75
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 120
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10364
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 127
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 1023
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 75
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 120
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10364
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 127
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 1023
Składniki
1. mięso umyć, pokroić w plastry, lekko rozbić, 2. cebulę i czosnek drobno pokroić, zmiksować razem z olejem, dodać wszystkie przyprawy, dokładnie wymieszać, 3. mięso smarować powstałą pastą, odstawić na kilka godzin do lodówki, 4. smażyć po 3-4 min z każdej strony, smacznego