Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczny, mocno przypieczony karczek, polecam ;)
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4414
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5875
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1339
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12634
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4414
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5875
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1339
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12634
Składniki
Wszystkie przyprawy z oliwą dokładnie połączyć.
Następnie umyte i osuszone plastry mięsa obtoczyć w marynacie i pozostawić w chłodnym miejscu na 1-2 godziny. Kłaść na rozgrzanego grilla (można bezpośrednio na ruszt). Opiekać z każdej strony tak długo, aż mięso będzie miękkie.
Podawać z dodatkiem pieczywa lub jako danie główne. Smacznego!