Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, aromatyczne mięsko przyrządzone na grillu. Pycha!
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4414
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5875
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1339
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12634
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4414
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5875
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1339
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12634
Składniki
W naczyniu wymieszać ze sobą wszystkie przyprawy z oliwą, keczupem i przeciśniętym czosnkiem.
Następnie każdy plaster karczku dokładnie zanurzyć w marynacie. Odstawić w chłodne miejsce na 2-3 godziny.
Kłaść plastry mięsa na rozgrzany grill. Piec z każdej strony do miękkości. Smakuje dobrze zarówno z pieczywem jak i z ziemniakami i sałatką :) Smacznego!