Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, aromatyczne mięsko przyrządzone na grillu. Pycha!
Prawie ostatnie zebrane bakłażany przeznaczyłam na klasyczne sycylijskie dani...
Odsłon: 4540
Makaron penne podany z sosem wieprzowym z łopatki.
Odsłon: 15
Prawie ostatnie zebrane bakłażany przeznaczyłam na klasyczne sycylijskie dani...
Odsłon: 4540
Makaron penne podany z sosem wieprzowym z łopatki.
Odsłon: 15
Składniki
W naczyniu wymieszać ze sobą wszystkie przyprawy z oliwą, keczupem i przeciśniętym czosnkiem.
Następnie każdy plaster karczku dokładnie zanurzyć w marynacie. Odstawić w chłodne miejsce na 2-3 godziny.
Kłaść plastry mięsa na rozgrzany grill. Piec z każdej strony do miękkości. Smakuje dobrze zarówno z pieczywem jak i z ziemniakami i sałatką :) Smacznego!