Dania główne Przepis na:
Przepisów i artykułów: 105 Ocena: 2949
Dodano: 13.01.2014
Odsłon: 32256
> 6 os. | > 60 min | łatwe | przystępne |
Wymieszać przyprawy z musztardą i olejem,posmarować karkówkę,włożyć do woreczka do pieczenia.Cebulę,marchewkę pokroić według uznania,ser w drobną kostkę,pomidory w paski wymieszać wysypać na karkówkę.Zamknąć woreczek,włożyć do żaroodpornego naczynia bez przykrycia.Wstawić do piekarnika piec około półtorej godziny w 200 stopni przed końcem(około pół godziny) zmniejszyć temperaturę na 180 stopni.
Na skróty
Komentarze do przepisu (4)

ski_ttles 02 listopada 2017Zgłoś do usunięcia
Przepyszne mięsko!4 Kto głosował? | Odpowiedz

gumisie13 26 stycznia 2015Zgłoś do usunięcia
Karkówka z tego przepisu jest wyśmienita!!! Podczas pieczenia mięso wypuszcza sos, który w połączeniu z musztardą ma nieziemski smak. Polecam, a Autorce dziękuję za świetni pomysł na karkówkę :)11 Kto głosował? | Odpowiedz

Konto usunięte 14 stycznia 2014Zgłoś do usunięcia
Lubię mięsa pieczone w rękawie. Twój sposób na karkówkę bardzo mi się podoba.Przepis zabieram do realizacji.14 Kto głosował? | Odpowiedz

Konto usunięte 14 stycznia 2014Zgłoś do usunięcia
pyszności,tu czuję ten zapach:)14 Kto głosował? | Odpowiedz