Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wędruje już po tylu ludziach, że chyba mam już ksywkę "karkówka" ;) Jest pyszna i robi się sama:) Dlatego łatwizna:) Zdjęcie dołączę później, bo choć robiłam to już dziesiątki razy, to zawsze znika tak szybko, że zapomnę zrobić fotki:) Następnym razem - obiecuję!
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 38
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 56
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 285
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 38
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 56
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 285
Składniki
Mięso kroimy w plastry i wykładamy do naczynia żaroodpornego (koniecznie z nakryciem). Doprawiamy solą i pieprzem.
Z reszty składników przyrządzamy sos, zalewamy karkówkę. Wkładamy do pieca na 1,5h na 180 stopni. Czasami trzeba ciut dłużej piec, zależy od pieca:) Sprawdzajcie, czy mięsko jest już kruche. Smacznego:)