Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak się okazuje, przygotowanie pysznych pączków nie musi być ani drogie, anie...
Odsłon: 1773
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2272
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 64
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 145
Smaczne, proste i szybkie ciasto, z którym poradzi sobie każda początkująca g...
Odsłon: 1397
Jak się okazuje, przygotowanie pysznych pączków nie musi być ani drogie, anie...
Odsłon: 1773
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2272
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 64
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 145
Smaczne, proste i szybkie ciasto, z którym poradzi sobie każda początkująca g...
Odsłon: 1397
Składniki
Wymieszałam przyprawy z musztardą i olejem.
Plaster miał 45 dag więc użyłam nie całej łyżeczki soli. Utaplałam ją w marynacie i zostawiłam na noc.
Wbiłam w nią pałeczki bambusowe. Wyszły 4 szt.
Rozcięłam je ostrym nożem i dałam na ruszt. Grillowałam dosyć długo na średnim żarze, a na koniec ja lekko przypiekłam dla kolorku. Karkówce potrzeba będzie co najmniej 30 minut. Można też zamknąć pokrywę grilla. Rozpływa się w ustach!
Smacznego :)