Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 413876
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2192
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 413876
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2192
Składniki
Wymieszałam przyprawy z musztardą i olejem.
Plaster miał 45 dag więc użyłam nie całej łyżeczki soli. Utaplałam ją w marynacie i zostawiłam na noc.
Wbiłam w nią pałeczki bambusowe. Wyszły 4 szt.
Rozcięłam je ostrym nożem i dałam na ruszt. Grillowałam dosyć długo na średnim żarze, a na koniec ja lekko przypiekłam dla kolorku. Karkówce potrzeba będzie co najmniej 30 minut. Można też zamknąć pokrywę grilla. Rozpływa się w ustach!
Smacznego :)