Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 60
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 67
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 305
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 60
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 67
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 305
Składniki
Wymieszałam przyprawy z musztardą i olejem.
Plaster miał 45 dag więc użyłam nie całej łyżeczki soli. Utaplałam ją w marynacie i zostawiłam na noc.
Wbiłam w nią pałeczki bambusowe. Wyszły 4 szt.
Rozcięłam je ostrym nożem i dałam na ruszt. Grillowałam dosyć długo na średnim żarze, a na koniec ja lekko przypiekłam dla kolorku. Karkówce potrzeba będzie co najmniej 30 minut. Można też zamknąć pokrywę grilla. Rozpływa się w ustach!
Smacznego :)