Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiedy najdzie nas ochota na konkretny kawał mięsa - sięgnijmy po karkówkę:). Robi się praktycznie sama, bo wystarczy przygotować ją wcześniej i umieścić w piekarniku na 1,5h.
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 12004
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 138
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8819
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155471
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1193
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 12004
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 138
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8819
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155471
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1193
Składniki
Karkówkę kroimy w grube plastry. Każdy z nich przekrawamy na pół i delikatnie rozbijamy. Cebulę kroimy w krążki. Keczup, koncentrat, musztardę, wodę i przyprawy mieszamy ze sobą.
Karkówkę i cebulę umieszczamy w dużej misce. Wlewamy sos i mieszamy tak by pokrył mięso i cebulę.
Całość przekładamy do naczynia żaroodpornego i pieczemy w temperaturze 200 stopni przez 1,5 h, z czego pierwsze 45 minut pod przykryciem.