Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
tak przygotowane mięso w smaku przypomina szaszłyka, mnie bardzo smakuje
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 313
Proste i szybkie racuszki z jabłkami to niezawodny przepis na pożywne śniadan...
Odsłon: 25670
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 313
Proste i szybkie racuszki z jabłkami to niezawodny przepis na pożywne śniadan...
Odsłon: 25670
Składniki
1. mięso umyć, pokroic na dość cienkie plastry ale nie kroić mięsa do końca (od spodu wszystkie plastry mają trzymać sie razem), 2. musztardę wymieszać z pozostałymi przyprawami, natrzeć dokładnie mięso ( z wierzchu i między nacięciami), odstawic na noc do lodówki, 3. cebule i pomidora pokroic, w co drugie nacięcie włożyć plaster boczku, cebuli i pomidora, od góry mięso spiąć patyczkami do szaszłyków, 4. mięso włożyć do naczynia, przykryć, wstawić do zimnego piekarnika, piec ok 80-90 min w 180 st, po upieczeniu odstawić na chwilę, nastepnie pokroić mięso, rozkrawając co drugi plaster, smacznego