Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
tak przygotowane mięso w smaku przypomina szaszłyka, mnie bardzo smakuje
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 404
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i soczysta szyneczka biała nie wędzona. P...
Odsłon: 544
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i lekko soczysta wedlina domowa. Jest su...
Odsłon: 1434
Śniadaniowa propozycja, która jest baaaardzo syta. Ze wskazanych proporcji wy...
Odsłon: 132
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 404
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i soczysta szyneczka biała nie wędzona. P...
Odsłon: 544
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i lekko soczysta wedlina domowa. Jest su...
Odsłon: 1434
Śniadaniowa propozycja, która jest baaaardzo syta. Ze wskazanych proporcji wy...
Odsłon: 132
Składniki
1. mięso umyć, pokroic na dość cienkie plastry ale nie kroić mięsa do końca (od spodu wszystkie plastry mają trzymać sie razem), 2. musztardę wymieszać z pozostałymi przyprawami, natrzeć dokładnie mięso ( z wierzchu i między nacięciami), odstawic na noc do lodówki, 3. cebule i pomidora pokroic, w co drugie nacięcie włożyć plaster boczku, cebuli i pomidora, od góry mięso spiąć patyczkami do szaszłyków, 4. mięso włożyć do naczynia, przykryć, wstawić do zimnego piekarnika, piec ok 80-90 min w 180 st, po upieczeniu odstawić na chwilę, nastepnie pokroić mięso, rozkrawając co drugi plaster, smacznego