Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
tak przygotowane mięso w smaku przypomina szaszłyka, mnie bardzo smakuje
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15590
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4679
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 358
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2863
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15590
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4679
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 358
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2863
Składniki
1. mięso umyć, pokroic na dość cienkie plastry ale nie kroić mięsa do końca (od spodu wszystkie plastry mają trzymać sie razem), 2. musztardę wymieszać z pozostałymi przyprawami, natrzeć dokładnie mięso ( z wierzchu i między nacięciami), odstawic na noc do lodówki, 3. cebule i pomidora pokroic, w co drugie nacięcie włożyć plaster boczku, cebuli i pomidora, od góry mięso spiąć patyczkami do szaszłyków, 4. mięso włożyć do naczynia, przykryć, wstawić do zimnego piekarnika, piec ok 80-90 min w 180 st, po upieczeniu odstawić na chwilę, nastepnie pokroić mięso, rozkrawając co drugi plaster, smacznego