Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dość szybki przepis na super obiad
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2357
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 5003
Danie do przygotowanie w 10 minut. Można zabrać do pracy lub podać na kolację...
Odsłon: 138
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2357
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 5003
Danie do przygotowanie w 10 minut. Można zabrać do pracy lub podać na kolację...
Odsłon: 138
Składniki
Karkówkę kroimy w plastry o grubości około 2 cm i rozbijamy tłuczkiem. Każdy plaster smarujemy z dwóch stron olejem i nacieramy solą i pieprzem. Wkładamy do miski, przykrywamy folią i wstawiamy do lodówki na około godzinę. Grzyby kroimy w kostkę, cebulę w piórka. Blachę wykładamy papierem do pieczenia. Wykładamy karkówkę i każdy plaster smarujemy majonezem. Wykładamy cebulę oraz boczniaki, następnie posypujemy startym parmezanem. Nagrzewamy piekarnik do 180 stopni i wkładamy mięso do piekarnika na 30 minut.