Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dość szybki przepis na super obiad
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 939
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4184
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. T...
Odsłon: 285
Proste, pyszne ciasto budyniowe z kokosem na ciasteczkach petit beurre, polan...
Odsłon: 790
Przepis dnia
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 3642
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 749
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 939
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4184
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. T...
Odsłon: 285
Proste, pyszne ciasto budyniowe z kokosem na ciasteczkach petit beurre, polan...
Odsłon: 790
Przepis dnia
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 3642
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 749
Składniki
Karkówkę kroimy w plastry o grubości około 2 cm i rozbijamy tłuczkiem. Każdy plaster smarujemy z dwóch stron olejem i nacieramy solą i pieprzem. Wkładamy do miski, przykrywamy folią i wstawiamy do lodówki na około godzinę. Grzyby kroimy w kostkę, cebulę w piórka. Blachę wykładamy papierem do pieczenia. Wykładamy karkówkę i każdy plaster smarujemy majonezem. Wykładamy cebulę oraz boczniaki, następnie posypujemy startym parmezanem. Nagrzewamy piekarnik do 180 stopni i wkładamy mięso do piekarnika na 30 minut.