Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dość szybki przepis na super obiad
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2377
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3542
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4349
Sernik Michałek to bogaty w smaku, pieczony sernik inspirowany popularnymi i...
Odsłon: 74464
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2377
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3542
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4349
Sernik Michałek to bogaty w smaku, pieczony sernik inspirowany popularnymi i...
Odsłon: 74464
Składniki
Karkówkę kroimy w plastry o grubości około 2 cm i rozbijamy tłuczkiem. Każdy plaster smarujemy z dwóch stron olejem i nacieramy solą i pieprzem. Wkładamy do miski, przykrywamy folią i wstawiamy do lodówki na około godzinę. Grzyby kroimy w kostkę, cebulę w piórka. Blachę wykładamy papierem do pieczenia. Wykładamy karkówkę i każdy plaster smarujemy majonezem. Wykładamy cebulę oraz boczniaki, następnie posypujemy startym parmezanem. Nagrzewamy piekarnik do 180 stopni i wkładamy mięso do piekarnika na 30 minut.