Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dość szybki przepis na super obiad
Ciasto Porachunki Teściowej to rezultat kulinarnej utarczki pomiędzy teściową...
Odsłon: 18007
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 491
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 972
Sos jest bardzo dobry. Zrobiony do słoiczków ułatwia życie zapracowanym. Jes...
Odsłon: 7494
Domowy ocet jabłkowy jest bardzo przydatny w kuchni i bardzo zdrowy.
Odsłon: 8848
Ciasto Porachunki Teściowej to rezultat kulinarnej utarczki pomiędzy teściową...
Odsłon: 18007
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 491
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 972
Sos jest bardzo dobry. Zrobiony do słoiczków ułatwia życie zapracowanym. Jes...
Odsłon: 7494
Domowy ocet jabłkowy jest bardzo przydatny w kuchni i bardzo zdrowy.
Odsłon: 8848
Składniki
Karkówkę kroimy w plastry o grubości około 2 cm i rozbijamy tłuczkiem. Każdy plaster smarujemy z dwóch stron olejem i nacieramy solą i pieprzem. Wkładamy do miski, przykrywamy folią i wstawiamy do lodówki na około godzinę. Grzyby kroimy w kostkę, cebulę w piórka. Blachę wykładamy papierem do pieczenia. Wykładamy karkówkę i każdy plaster smarujemy majonezem. Wykładamy cebulę oraz boczniaki, następnie posypujemy startym parmezanem. Nagrzewamy piekarnik do 180 stopni i wkładamy mięso do piekarnika na 30 minut.