Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krucha i smaczna karkówka na obiad.
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 294
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1063
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4109
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 294
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1063
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4109
Składniki
Wykonanie: Mięso opłukać, osuszyć i pokroić w grube plastry. Natrzeć przyprawami i ułożyć w naczyniu żaroodpornym. Na mięsie ułożyć oczyszczone i pokrojone pieczarki, cebulę i paprykę. Przykryć, wstawić do piekarnika nagrzanego do 175 stopni i piec przez godzinę, wytworzony sos zagęścić i polewać upieczoną karkówkę do obiadu.