Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krucha i smaczna karkówka na obiad.
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11184
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 329
Na andrzejkowy wieczór postanowiłam po raz pierwszy w życiu przygotować steki...
Odsłon: 386
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11184
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 329
Na andrzejkowy wieczór postanowiłam po raz pierwszy w życiu przygotować steki...
Odsłon: 386
Składniki
Wykonanie: Mięso opłukać, osuszyć i pokroić w grube plastry. Natrzeć przyprawami i ułożyć w naczyniu żaroodpornym. Na mięsie ułożyć oczyszczone i pokrojone pieczarki, cebulę i paprykę. Przykryć, wstawić do piekarnika nagrzanego do 175 stopni i piec przez godzinę, wytworzony sos zagęścić i polewać upieczoną karkówkę do obiadu.