Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krucha i smaczna karkówka na obiad.
Dzisiaj karczek z marynaty pieczony w piekarniku. Mięsko soczyste , kruche i...
Odsłon: 18
Szybka i smaczna surówka z kapusty pekińskiej z dodatkiem czosnku i koperku
Odsłon: 21
Szybka , smaczna i aromatyczna zupa.
Odsłon: 19
Pożywna pasta z jajek, białego sera i makreli. Idealna do pieczywa, krakersów...
Odsłon: 18
Szybkie i proste babeczki bez użycia miksera.
Odsłon: 17
Dzisiaj karczek z marynaty pieczony w piekarniku. Mięsko soczyste , kruche i...
Odsłon: 18
Szybka i smaczna surówka z kapusty pekińskiej z dodatkiem czosnku i koperku
Odsłon: 21
Szybka , smaczna i aromatyczna zupa.
Odsłon: 19
Pożywna pasta z jajek, białego sera i makreli. Idealna do pieczywa, krakersów...
Odsłon: 18
Szybkie i proste babeczki bez użycia miksera.
Odsłon: 17
Składniki
Wykonanie: Mięso opłukać, osuszyć i pokroić w grube plastry. Natrzeć przyprawami i ułożyć w naczyniu żaroodpornym. Na mięsie ułożyć oczyszczone i pokrojone pieczarki, cebulę i paprykę. Przykryć, wstawić do piekarnika nagrzanego do 175 stopni i piec przez godzinę, wytworzony sos zagęścić i polewać upieczoną karkówkę do obiadu.