Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krucha i smaczna karkówka na obiad.
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1194
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2074
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 501
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1194
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2074
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 501
Składniki
Wykonanie: Mięso opłukać, osuszyć i pokroić w grube plastry. Natrzeć przyprawami i ułożyć w naczyniu żaroodpornym. Na mięsie ułożyć oczyszczone i pokrojone pieczarki, cebulę i paprykę. Przykryć, wstawić do piekarnika nagrzanego do 175 stopni i piec przez godzinę, wytworzony sos zagęścić i polewać upieczoną karkówkę do obiadu.