Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie masz pomysłu na niedzielny obiad, szukasz prostego , pysznego przepisu, oto przepis dla Ciebie. Mięciutkie mięso z karkówki w aromatycznym sosie z pieczarkami.
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 114
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1803
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14423
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19521
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 114
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1803
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14423
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19521
Składniki
1. Mięso myję, osuszam, doprawiam przyprawą do gulaszu oraz solą, układam w woreczku do pieczenia. Woreczek z mięsem przekładam na blaszkę i piekę w rozgrzanym piekarniku 50 minut w 180°C. Mięso po upieczeniu kroję w plastry i przekładam do naczynia.
2. Cebule obieram, kroję w piórka, smażę na rozgrzanym oleju. Do cebul dodaję pieczarki pokrojone w plasterki. Grzyby doprawiam pieprzem oraz solą. 3. Sosy myśliwskie oraz zupę cebulową mieszam z jedną szklanką wody, następnie wlewam do grzybów, chwilkę gotuję.
4. Sos z grzybami wykładam na mięso. 5. Danie gotowe. 6. Smacznego.