Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie masz pomysłu na niedzielny obiad, szukasz prostego , pysznego przepisu, oto przepis dla Ciebie. Mięciutkie mięso z karkówki w aromatycznym sosie z pieczarkami.
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11937
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 120
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8678
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155393
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1172
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11937
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 120
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8678
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155393
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1172
Składniki
1. Mięso myję, osuszam, doprawiam przyprawą do gulaszu oraz solą, układam w woreczku do pieczenia. Woreczek z mięsem przekładam na blaszkę i piekę w rozgrzanym piekarniku 50 minut w 180°C. Mięso po upieczeniu kroję w plastry i przekładam do naczynia.
2. Cebule obieram, kroję w piórka, smażę na rozgrzanym oleju. Do cebul dodaję pieczarki pokrojone w plasterki. Grzyby doprawiam pieprzem oraz solą. 3. Sosy myśliwskie oraz zupę cebulową mieszam z jedną szklanką wody, następnie wlewam do grzybów, chwilkę gotuję.
4. Sos z grzybami wykładam na mięso. 5. Danie gotowe. 6. Smacznego.