Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszna propozycja, szczególnie dla wielbicieli mięsa podanego na słodko. Karkówkę przygotowaną w ten sposób można upiec w piekarniku bądź na grillu.
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1250
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 457
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3415
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1007
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1250
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 457
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3415
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1007
Składniki
Mięso lekko rozbij. Posól i popieprz z każdej strony. Na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia wyłóż karkówkę. Piecz w 200 stopniach C przez ok. 30 minut. Dżem wymieszaj z musztardą. Dodaj posiekaną natkę pietruszki. Dopraw do smaku solą i pieprzem. Wyciągnij mięso, posmaruj marynatą. Piecz jeszcze ok. 15 minut.