Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszna propozycja, szczególnie dla wielbicieli mięsa podanego na słodko. Karkówkę przygotowaną w ten sposób można upiec w piekarniku bądź na grillu.
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 911
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4546
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1163
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 522
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 911
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4546
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1163
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 522
Składniki
Mięso lekko rozbij. Posól i popieprz z każdej strony. Na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia wyłóż karkówkę. Piecz w 200 stopniach C przez ok. 30 minut. Dżem wymieszaj z musztardą. Dodaj posiekaną natkę pietruszki. Dopraw do smaku solą i pieprzem. Wyciągnij mięso, posmaruj marynatą. Piecz jeszcze ok. 15 minut.