Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszna propozycja, szczególnie dla wielbicieli mięsa podanego na słodko. Karkówkę przygotowaną w ten sposób można upiec w piekarniku bądź na grillu.
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 43
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 568
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2011
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4007
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 43
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 568
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2011
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4007
Składniki
Mięso lekko rozbij. Posól i popieprz z każdej strony. Na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia wyłóż karkówkę. Piecz w 200 stopniach C przez ok. 30 minut. Dżem wymieszaj z musztardą. Dodaj posiekaną natkę pietruszki. Dopraw do smaku solą i pieprzem. Wyciągnij mięso, posmaruj marynatą. Piecz jeszcze ok. 15 minut.