Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1019
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2924
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1019
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2924
Składniki
Pieczarki myjemy i kroimy w plasterki. Karkówkę doprawiamy Przyprawą do mięs i obsmażamy na brązowy kolor. Przekładamy do garnka i zalewamy gorąca wodą przegotowaną. dusimy do miękkości. Pieczarki smażymy na maśle dodajemy cebule i czekamy aż odparują doprawiamy do smaku wlewamy śmietanę i czekamy jak sos się zagęści.Podajemy z ryżem.