Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zamiast tradycyjnych schabowych przygotuj te pyszne mięsne roladki za smakowitym nadzieniem, a z pewnością zaskoczysz nie tylko domowników, ale też wszystkich gości. Roladki są proste w przygotowaniu a ich niebiański smak skusi każdego.
Karkówka po cygańsku to hit Internetu! To niezwykle bogate danie jednogarnkow...
Odsłon: 20560
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 2233
Nalewka mandarynkowa pięknie pachnie i ma cudny kolor. Jest orzeźwiająca i ar...
Odsłon: 18
Karkówka po cygańsku to hit Internetu! To niezwykle bogate danie jednogarnkow...
Odsłon: 20560
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 2233
Nalewka mandarynkowa pięknie pachnie i ma cudny kolor. Jest orzeźwiająca i ar...
Odsłon: 18
Składniki
1. Mięso myję, osuszam, kroję w plastry i rozbijam. Doprawiam solą oraz pieprzem. Każdy kawałek mięsa smaruję musztardą.
2. Cebule obieram, drobno kroję i smażę na rozgrzanym oleju. Do cebuli dodaję umyte, pokrojone w plasterki pieczarki oraz małe różyczki brokuł. Doprawiam pieprzem oraz solą i smażę około dziesięciu minut. 3. Farsz przekładam do naczynia i łącze z pokrojonym w kostkę serem mozzarella. 4. Gotowy farsz nakładam na każdy kawałek mięsa.
5. Mięso zwijam w roladki, panieruję w bułce tartej, roztrzepanym widelcu jajku i ponownie w bułce tartej. 6. Roladki smażę na rozgrzanym oleju z każdej strony.
7. Roladki gotowe. 8. Smacznego.