Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Karp w aromatycznych przyprawach z całymi ziarnkami gorczycy i sokiem z limonki.
Bardzo lubię takie dania, ponieważ są szybkie, smaczne i proste. Polecam zwła...
Odsłon: 193
Japońskie ciasto wiśniowe Tradycyjny sernik japoński znany jest ze swojej og...
Odsłon: 2229
Przepis dnia
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 4452
Bardzo lubię takie dania, ponieważ są szybkie, smaczne i proste. Polecam zwła...
Odsłon: 193
Japońskie ciasto wiśniowe Tradycyjny sernik japoński znany jest ze swojej og...
Odsłon: 2229
Przepis dnia
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 4452
Składniki
Wszystkie przyprawy mieszamy z sokiem z limonki. Sprawioną rybę smarujemy od środka przyprawami. Układamy plasterki limonki i kawałki masła. Wkładamy do natłuszczonej formy żaroodpornej. Zamykamy naczynie.
Rybę pieczemy w 180 stopniach przez 40 minut. W przypadku większego karpia czas pieczenia może wydłużyć się nawet do godziny. Ryba jest dobra, kiedy mięso ładnie odchodzi od ości.