Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To jedno z tych dań, które muszą pojawić się na świątecznym stole. Karp Roberta Makłowicza to rewelacyjny sposób na to, aby ta niedoceniana ryba zasmakowała wszystkim domownikom. Cały sekret tkwi w niecodziennej marynacie, która nadaje jej wyjątkowy smak.
Malinowy Puch to ciasto na cienkim biszkopcie, z musem malinowym, herbatnikam...
Odsłon: 15943
Przepis na te pierogi jest prosty i łatwy, a pierogi dobre nie tylko na święt...
Odsłon: 105
Delikatny, herbaciany biszkopt z lekkim śmietankowym kremem i słodko-kwaśnym...
Odsłon: 428
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 278
Onigiri, czyli japoński danie, które podbija cały świat. Ryż uformowany najcz...
Odsłon: 86
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 461
Malinowy Puch to ciasto na cienkim biszkopcie, z musem malinowym, herbatnikam...
Odsłon: 15943
Przepis na te pierogi jest prosty i łatwy, a pierogi dobre nie tylko na święt...
Odsłon: 105
Delikatny, herbaciany biszkopt z lekkim śmietankowym kremem i słodko-kwaśnym...
Odsłon: 428
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 278
Onigiri, czyli japoński danie, które podbija cały świat. Ryż uformowany najcz...
Odsłon: 86
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 461
Składniki
Rybę rozłóż na desce, a następnie oprósz ją dokładnie solą i pieprzem z obu stron.
Duży garnek wysmaruj masłem, a następnie przełóż do niego cebulę pokrojoną w piórka, marchewkę i pietruszkę pokrojoną w kostkę oraz karpia. Na samym końcu zalej całość piwem wymieszanym z miodem. Gotuj na niewielkim ogniu przez około 25 minut. Karp Roberta Makłowicza powinien być podawany z chlebem, oprószony natką pietruszki.