Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To jedno z tych dań, które muszą pojawić się na świątecznym stole. Karp Roberta Makłowicza to rewelacyjny sposób na to, aby ta niedoceniana ryba zasmakowała wszystkim domownikom. Cały sekret tkwi w niecodziennej marynacie, która nadaje jej wyjątkowy smak.
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3811
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414568
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2342
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3811
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414568
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2342
Składniki
Rybę rozłóż na desce, a następnie oprósz ją dokładnie solą i pieprzem z obu stron.
Duży garnek wysmaruj masłem, a następnie przełóż do niego cebulę pokrojoną w piórka, marchewkę i pietruszkę pokrojoną w kostkę oraz karpia. Na samym końcu zalej całość piwem wymieszanym z miodem. Gotuj na niewielkim ogniu przez około 25 minut. Karp Roberta Makłowicza powinien być podawany z chlebem, oprószony natką pietruszki.