Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Karp klasyczny zawsze się obroni
Bardzo lubię takie dania, ponieważ są szybkie, smaczne i proste. Polecam zwła...
Odsłon: 165
Japońskie ciasto wiśniowe Tradycyjny sernik japoński znany jest ze swojej og...
Odsłon: 1726
Przepis dnia
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 4439
Bardzo lubię takie dania, ponieważ są szybkie, smaczne i proste. Polecam zwła...
Odsłon: 165
Japońskie ciasto wiśniowe Tradycyjny sernik japoński znany jest ze swojej og...
Odsłon: 1726
Przepis dnia
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 4439
Składniki
Cebule pokroiłem w krążki, obłożyłem nimi karpia i wstawiłem do lodówki na noc. Masło rozgrzałem na patelni, karpia oprószyłem solą i pieprzem, obtoczyłem w mące, następnie w rozbełtanym jajku i bułce tartej. Smażyłem na rumiano po kilka minut z obu stron.