Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na kolację wigilijną nie może zabraknąc tak podanego karpia ,jest delikatny ,aromatyczny i posmakuje każdemu. Polecam serdecznie.
Surówki z kapusty często okraszone są sporą ilością majonezu, co dodaje im pu...
Odsłon: 17280
Bardzo sycąca, pyszna potrawa składająca się z ziemniaczków, kurek oraz boczk...
Odsłon: 138
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 121
Przepis dnia
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 4882
Przepis dnia
Naleśniki po chłopsku to gotowe danie, sycące i rozgrzewające. Idealnie się s...
Odsłon: 7655
Surówki z kapusty często okraszone są sporą ilością majonezu, co dodaje im pu...
Odsłon: 17280
Bardzo sycąca, pyszna potrawa składająca się z ziemniaczków, kurek oraz boczk...
Odsłon: 138
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 121
Przepis dnia
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 4882
Przepis dnia
Naleśniki po chłopsku to gotowe danie, sycące i rozgrzewające. Idealnie się s...
Odsłon: 7655
Składniki
Karpia pokroić w dzwonka około 2,5 cm-3 cm. Każdy kawałek obtoczyć w mące i smażyć na maśle klarowanym z dwóch stron. Osobno zrobic sos. Szpinak ,jego brykiety dać do rondelka,dodać przeciśnięty przez praskę czosnek i,podlać 1/2 szkl wody i dusić do rozmrożenia szpinaku. Gotować 5 min. Dodać chrzan i śmietanę ,doprawić do smaku solą. Rybę wyłożyć na talerz i polać sosem szpinakowo chrzanowym. Smacznego życzę!