Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na kolację wigilijną nie może zabraknąc tak podanego karpia ,jest delikatny ,aromatyczny i posmakuje każdemu. Polecam serdecznie.
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 332
Na dzisiejszą zapiekankę miałam trochę grzybów, ziemniaków, kalafiora i kiełb...
Odsłon: 72
filet z kurczaka z słodko pikantnym sosie - szybkie, proste i bardzo aromatyc...
Odsłon: 71
Przepyszny sernik na wzór tych idealnych z kawiarni. Goście będą pytać, gdzie...
Odsłon: 49
Smażone pączki z dziurką to ciekawa alternatywa na Tłusty Czwartek. Nie wymag...
Odsłon: 2380
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 332
Na dzisiejszą zapiekankę miałam trochę grzybów, ziemniaków, kalafiora i kiełb...
Odsłon: 72
filet z kurczaka z słodko pikantnym sosie - szybkie, proste i bardzo aromatyc...
Odsłon: 71
Przepyszny sernik na wzór tych idealnych z kawiarni. Goście będą pytać, gdzie...
Odsłon: 49
Smażone pączki z dziurką to ciekawa alternatywa na Tłusty Czwartek. Nie wymag...
Odsłon: 2380
Składniki
Karpia pokroić w dzwonka około 2,5 cm-3 cm. Każdy kawałek obtoczyć w mące i smażyć na maśle klarowanym z dwóch stron. Osobno zrobic sos. Szpinak ,jego brykiety dać do rondelka,dodać przeciśnięty przez praskę czosnek i,podlać 1/2 szkl wody i dusić do rozmrożenia szpinaku. Gotować 5 min. Dodać chrzan i śmietanę ,doprawić do smaku solą. Rybę wyłożyć na talerz i polać sosem szpinakowo chrzanowym. Smacznego życzę!