Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na kolację wigilijną nie może zabraknąc tak podanego karpia ,jest delikatny ,aromatyczny i posmakuje każdemu. Polecam serdecznie.
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 88
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 243
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 287
Młoda kapusta jest bardzo delikatna, jak sałata. Polecam.
Odsłon: 442
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 88
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 243
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 287
Młoda kapusta jest bardzo delikatna, jak sałata. Polecam.
Odsłon: 442
Składniki
Karpia pokroić w dzwonka około 2,5 cm-3 cm. Każdy kawałek obtoczyć w mące i smażyć na maśle klarowanym z dwóch stron. Osobno zrobic sos. Szpinak ,jego brykiety dać do rondelka,dodać przeciśnięty przez praskę czosnek i,podlać 1/2 szkl wody i dusić do rozmrożenia szpinaku. Gotować 5 min. Dodać chrzan i śmietanę ,doprawić do smaku solą. Rybę wyłożyć na talerz i polać sosem szpinakowo chrzanowym. Smacznego życzę!