Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli na twoim wigilijnym stole zagości karp w migdałach, gwarantujemy, że wszyscy twoi bliscy będą zachwyceni. Karp zrobiony w ten sposób zyskuje bardzo ciekawy, głęboki aromat. Przetestuj ten tradycyjny przepis, a z pewnością nie pożałujesz.
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 457181
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1319
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2170
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 534
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 457181
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1319
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2170
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 534
Składniki
Karpia oczyścić z płetw i ogona. Wyciąć ości z części brzusznej. Gotowy filet pokroić na mniejsze kawałki i przyprawić. Obtoczyć w roztrzepanym jajku, mące a na końcu w płatkach migdałów. Usmażyć na oleju na złoto z obydwu stron. Taki karp na pewno wzbudzi zachwyt wszystkich uczestników kolacji wigilijnej!