Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smak i aromat na talerzu.
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 52
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 469
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5704
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 969
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 254
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 39491
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 52
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 469
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5704
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 969
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 254
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 39491
Składniki
Wykonanie: Filety pokroić w paski, posypać pieprzem, solą i startą skórką z cytryny wcześniej sparzoną wrzącą wodą. Wstawić do lodówki na dwie godziny. W między czasie przygotować panierkę, wymieszać razem bułkę tartą, mąkę i przyprawę do grilla. Rybę maczać w rozmąconym jajku, panierować i smażyć na rozgrzanej oliwie z obu stron na złoty kolor. Przepis na sos z aronii znajdziecie na mojej stronie smakera.