Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smak i aromat na talerzu.
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 226
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 991
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 226
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 991
Składniki
Wykonanie: Filety pokroić w paski, posypać pieprzem, solą i startą skórką z cytryny wcześniej sparzoną wrzącą wodą. Wstawić do lodówki na dwie godziny. W między czasie przygotować panierkę, wymieszać razem bułkę tartą, mąkę i przyprawę do grilla. Rybę maczać w rozmąconym jajku, panierować i smażyć na rozgrzanej oliwie z obu stron na złoty kolor. Przepis na sos z aronii znajdziecie na mojej stronie smakera.