Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smak i aromat na talerzu.
Nie ma co ukrywać. To nie jest dietetyczne danie. :D Jest mega kaloryczne ale...
Odsłon: 24
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 110
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 106
Nie ma co ukrywać. To nie jest dietetyczne danie. :D Jest mega kaloryczne ale...
Odsłon: 24
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 110
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 106
Składniki
Wykonanie: Filety pokroić w paski, posypać pieprzem, solą i startą skórką z cytryny wcześniej sparzoną wrzącą wodą. Wstawić do lodówki na dwie godziny. W między czasie przygotować panierkę, wymieszać razem bułkę tartą, mąkę i przyprawę do grilla. Rybę maczać w rozmąconym jajku, panierować i smażyć na rozgrzanej oliwie z obu stron na złoty kolor. Przepis na sos z aronii znajdziecie na mojej stronie smakera.