Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smak i aromat na talerzu.
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 607
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1847
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 393
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 607
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1847
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 393
Składniki
Wykonanie: Filety pokroić w paski, posypać pieprzem, solą i startą skórką z cytryny wcześniej sparzoną wrzącą wodą. Wstawić do lodówki na dwie godziny. W między czasie przygotować panierkę, wymieszać razem bułkę tartą, mąkę i przyprawę do grilla. Rybę maczać w rozmąconym jajku, panierować i smażyć na rozgrzanej oliwie z obu stron na złoty kolor. Przepis na sos z aronii znajdziecie na mojej stronie smakera.