Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetna propozycja na danie karpia
Filety umyć, osuszyć, skropić sokiem z cytryny. Oprószyć solą i pieprzem, zawinąć w folię aluminiową. Włożyć na godzinę do lodówki. Pokroić rybę na porcje, panierować w mące. Obsmażyć na złoty kolor. Zdjąć z patelni. Na resztę tłuszczu wlać wino, zagotować, odparować, żeby sos zgęstniał. Porcje ryby ułożyć na ogrzanym półmisku, polać sosem. Na koniec posypać posiekanymi orzechami.
Łatwe i smaczne danie Można podawać na ciepło lub na zimno.
Odsłon: 2413
Szybkie i proste danie. Można podawać zarówno do ziemniaków jak i ryżu.
Odsłon: 1255
Prezentujemy Wam przepis, którego prostota mówi sama za siebie. Danie jest le...
Odsłon: 26
Ten przepis przypadnie do gustu wszystkim miłośnikom kuchni wegetariańskiej c...
Odsłon: 27
Ten arcy prosty przepis na zupę z soczewicy znany jest na całym Bliskim Wscho...
Odsłon: 66
HASZLAMA, jaką dzisiaj Wam prezentujemy jest jedną z wielu wersji, jakie dla...
Odsłon: 51
Co dziś u was króluje w ten deszczowy zimny dzień ?
Odsłon: 62
Prezentujemy Wam przepis, którego prostota mówi sama za siebie. Danie jest le...
Odsłon: 26
Ten przepis przypadnie do gustu wszystkim miłośnikom kuchni wegetariańskiej c...
Odsłon: 27
Ten arcy prosty przepis na zupę z soczewicy znany jest na całym Bliskim Wscho...
Odsłon: 66
HASZLAMA, jaką dzisiaj Wam prezentujemy jest jedną z wielu wersji, jakie dla...
Odsłon: 51
Co dziś u was króluje w ten deszczowy zimny dzień ?
Odsłon: 62
Składniki
Filety umyć, osuszyć, skropić sokiem z cytryny. Oprószyć solą i pieprzem, zawinąć w folię aluminiową. Włożyć na godzinę do lodówki. Pokroić rybę na porcje, panierować w mące. Obsmażyć na złoty kolor. Zdjąć z patelni. Na resztę tłuszczu wlać wino, zagotować, odparować, żeby sos zgęstniał. Porcje ryby ułożyć na ogrzanym półmisku, polać sosem. Na koniec posypać posiekanymi orzechami.
Przepisy Dania główne
Dania główne
PIRZOLA. Przepyszny grillowany kurczak z pieczonymi warzywami.
Dania główne
ORMIAŃSKA HASZLAMA Z KARKÓWKĄ JAGNIĘCĄ
Dania główne
Pieczony morszczuk w warzywach
Dania główne
Mięso z chrząstką z dodatkiem cukinii
PIRZOLA. Przepyszny grillowany kurczak z pieczonymi warzywami.
Słowo PIRZOLA po polsku znaczy posiekać. Tak więc zapraszamy Was do wypróbowa...
Odsłon: 23
ORMIAŃSKA HASZLAMA Z KARKÓWKĄ JAGNIĘCĄ
HASZLAMA, jaką dzisiaj Wam prezentujemy jest jedną z wielu wersji, jakie dla...
Odsłon: 51