Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetna propozycja na danie karpia
Dobrze dobrane wino podkreśla smak wielu potraw . Sylwester bez szampana ? Do...
Odsłon: 3952
Puszyste, delikatne, nie za słodkie ciasto drożdżowe z rabarbarem to jeden z...
Odsłon: 133
Puszyste, delikatne, nie za słodkie ciasto drożdżowe z rabarbarem to jeden z...
Odsłon: 133
Składniki
Filety umyć, osuszyć, skropić sokiem z cytryny. Oprószyć solą i pieprzem, zawinąć w folię aluminiową. Włożyć na godzinę do lodówki. Pokroić rybę na porcje, panierować w mące. Obsmażyć na złoty kolor. Zdjąć z patelni. Na resztę tłuszczu wlać wino, zagotować, odparować, żeby sos zgęstniał. Porcje ryby ułożyć na ogrzanym półmisku, polać sosem. Na koniec posypać posiekanymi orzechami.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Ciasto Estradowiec
Dania główne
Kotlety szypra
Dania główne
Postny obiad (wegetariański)
Dania główne
Pierogi z mięsem mielonym surowym
Ciasto Estradowiec
Ciasto estradowiec to nic innego jak tradycyjne amerykańskie ciasto ananasowe...
Odsłon: 931
Kotlety szypra
Jest to świetna propozycja obiadowa zarówno dla dorosłych, jak i dzieci. Siek...
Odsłon: 2937