Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo pyszne ,szybkie w przygotowaniu. Zasmakują każdemu zwolennikowi orientalnych smaków.
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 205
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 74
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 85
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 205
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 74
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 85
Składniki
Filety płuczemy ,kroimy w większą kostkę ,dodajemy do mleka wymieszanego z curry ,kuminem ,solą i pieprzem. Wstawiamy do lodówki na minimum godzinę. Bułką tartą mieszamy z papryką i solą. Kawałki kurczaka obtaczamy w bułce tartej i smażymy na złoto. Podajemy z frytkami ,surówką z młodej kapusty i sosem słodko pikantnym.