Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
doskonały dodatek do drugich dań
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34983
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 18436
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34983
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 18436
Składniki
Kaszę wypłukać,wodę zagotować z masłem i solą.Do gotującej się wody dodać kaszę,zagotować.Garnek z kaszą wstawić do drugiego garnka z wodą ,przykryć pokrywką i gotować na małym ogniu ok.1,15 min.Można również,gdy woda wsiąknie w kaszę,owinąć przykryte naczynie gazetą a potem w koc i przykryć poduszką(ten sposób można zastosować np. przed wyjściem do pracy)