Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie, tanie, pyszne i zdrowe danie.
Ten gulasz nie jest ekstra szybki w przygotowaniu, ale praktycznie robi się s...
Odsłon: 3331
Bohaterem obiadu jest kasza i surówka z marchewki. https://smaker.pl/przep...
Odsłon: 714
Pyszne mielone z cukinii w połączeniu z kaszą jęczmienną to smak jakiego nie...
Odsłon: 269
Kokosanki to mój ulubiony sposób na wykorzystanie nadmiaru białek. Tym razem...
Odsłon: 296
Święta wielkanocne to czas mazurków, bab i innych pysznych ciast. Uwielbiam...
Odsłon: 563
Kokosanki to mój ulubiony sposób na wykorzystanie nadmiaru białek. Tym razem...
Odsłon: 296
Święta wielkanocne to czas mazurków, bab i innych pysznych ciast. Uwielbiam...
Odsłon: 563
Składniki
Mięso gulaszowe obtoczyć w mące i obsmażyć na tłuszczu razem z cebulą pokrojoną w kostkę. Podsmażone mięso przełożyć do rondla, podlać wrzącą wodą, dodać listek, sól i pieprz, gotować do miękkości. Kiedy mięso zmięknie, dodać przyprawy i jeszcze chwilę pogotować.
Gorącą kaszę wyłożyć do miseczek i polać gulaszem. Uwagi, sugestie, propozycje do przepisu :-) Tak przygotowany gulasz najlepiej smakuje podany z buraczkami. Życzę smacznego i zapraszam do obserwowania mojego profilu w serwisie smaker.pl, na którym staram się dodawać przepisy na bieżąco, kiedy tylko mam czas gotować :-)
Przepisy Dania główne
Dania główne
Makaron ze szpinakiem i kurczakiem
Dania główne
pizza ze szpinakiem I serem pleśniowym
Dania główne
Polędwiczki z grzybami w boczku
Dania główne
Kotlety mielone z kaszą manną
Makaron ze szpinakiem i kurczakiem
Makaron ze szpinakiem i kurczakiem to prosty sposób na pyszny , szybki i sycą...
Odsłon: 80
pizza ze szpinakiem I serem pleśniowym
Zdrowa i oryginalna wersja pizzy Zamiast serka plesniowego można użyć również...
Odsłon: 45