Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie, tanie, pyszne i zdrowe danie.
Chcesz zaserwować ciepłe danie na Sylwestra? Pożywny, łatwy w przygotowaniu g...
Odsłon: 1211
Przepis jest bardzo prosty, a piernik robi się naprawdę szybko. Każdy, nawet...
Odsłon: 101
Pierniczki których nie może zabraknąć na świątecznym stole. Pierniczki łatwe...
Odsłon: 38
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1030
Chcesz zaserwować ciepłe danie na Sylwestra? Pożywny, łatwy w przygotowaniu g...
Odsłon: 1211
Przepis jest bardzo prosty, a piernik robi się naprawdę szybko. Każdy, nawet...
Odsłon: 101
Pierniczki których nie może zabraknąć na świątecznym stole. Pierniczki łatwe...
Odsłon: 38
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1030
Składniki
Mięso gulaszowe obtoczyć w mące i obsmażyć na tłuszczu razem z cebulą pokrojoną w kostkę. Podsmażone mięso przełożyć do rondla, podlać wrzącą wodą, dodać listek, sól i pieprz, gotować do miękkości. Kiedy mięso zmięknie, dodać przyprawy i jeszcze chwilę pogotować.
Gorącą kaszę wyłożyć do miseczek i polać gulaszem. Uwagi, sugestie, propozycje do przepisu :-) Tak przygotowany gulasz najlepiej smakuje podany z buraczkami. Życzę smacznego i zapraszam do obserwowania mojego profilu w serwisie smaker.pl, na którym staram się dodawać przepisy na bieżąco, kiedy tylko mam czas gotować :-)