Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie, tanie, pyszne i zdrowe danie.
Mój z przepisami jak pani i domu że słowa po prostu nasze przygotowanie się...
Odsłon: 49
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18592
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7102
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30707
Mój z przepisami jak pani i domu że słowa po prostu nasze przygotowanie się...
Odsłon: 49
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18592
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7102
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30707
Składniki
Mięso gulaszowe obtoczyć w mące i obsmażyć na tłuszczu razem z cebulą pokrojoną w kostkę. Podsmażone mięso przełożyć do rondla, podlać wrzącą wodą, dodać listek, sól i pieprz, gotować do miękkości. Kiedy mięso zmięknie, dodać przyprawy i jeszcze chwilę pogotować.
Gorącą kaszę wyłożyć do miseczek i polać gulaszem. Uwagi, sugestie, propozycje do przepisu :-) Tak przygotowany gulasz najlepiej smakuje podany z buraczkami. Życzę smacznego i zapraszam do obserwowania mojego profilu w serwisie smaker.pl, na którym staram się dodawać przepisy na bieżąco, kiedy tylko mam czas gotować :-)