Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Podałam z kaszą wiejską oraz surówka z cebuli, ogórka kiszonego z olejem i pieprzem czarnym.
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 785
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 917
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 131
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2817
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 785
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 917
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 131
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2817
Składniki
wykonanie :Mięso posypać przyprawami z opisu, dokładnie wymieszać, odstawić do wchłonięcia przypraw w mięso na 10 minut. Po tym czasie na patelnię dodać olej z opisu, włożyć mięso i obsmażyć na mocno brązowo, następnie dodać suszone warzywa, ziele i liść oraz 2 szklanki wody, dusić pod przykryciem aż ubędzie cała woda(wtedy mięso jest już miękkie). Odkryć mięso dodać ostatnią szklankę wody i smażyć już bez przykrycia do powstania sosu.