Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Podałam z kaszą wiejską oraz surówka z cebuli, ogórka kiszonego z olejem i pieprzem czarnym.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10510
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6062
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5331
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12929
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4667
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10510
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6062
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5331
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12929
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4667
Składniki
wykonanie :Mięso posypać przyprawami z opisu, dokładnie wymieszać, odstawić do wchłonięcia przypraw w mięso na 10 minut. Po tym czasie na patelnię dodać olej z opisu, włożyć mięso i obsmażyć na mocno brązowo, następnie dodać suszone warzywa, ziele i liść oraz 2 szklanki wody, dusić pod przykryciem aż ubędzie cała woda(wtedy mięso jest już miękkie). Odkryć mięso dodać ostatnią szklankę wody i smażyć już bez przykrycia do powstania sosu.