Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny i fajny sposób na kebab
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34162
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1364
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34162
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1364
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Składniki
ze składników przygotowuję ciasto. Mięso kroję i podsmażam. Przygotowuję również sos i pozostałe składniki. Z ciasta wycinam kwadraty i na jednym układam składniki wraz z sosem. Przykrywam 2 częścią ciasta i dokładnie sklejam. Piekę w piekarniku nagrzanym na 220 stopni ok. 20 minut. Po tym czasie kroję na pół lub na 4 części. Oglądnij dokładnie film video.