Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny i fajny sposób na kebab
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 151
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 151
Składniki
ze składników przygotowuję ciasto. Mięso kroję i podsmażam. Przygotowuję również sos i pozostałe składniki. Z ciasta wycinam kwadraty i na jednym układam składniki wraz z sosem. Przykrywam 2 częścią ciasta i dokładnie sklejam. Piekę w piekarniku nagrzanym na 220 stopni ok. 20 minut. Po tym czasie kroję na pół lub na 4 części. Oglądnij dokładnie film video.