Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapraszam na mojego bloga Paszczak gotuje.
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 208
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3165
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 960
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 778
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 208
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3165
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 960
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 778
Składniki
Mięso zmielić, dodać przyprawy i pozostałe składniki. Formować kulki wielkości dłoni, następnie zrobić z nich wałeczki i nabić na patyczki. Piec na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia w piekarniku nagrzanym do 160 stopni 30 - 40 min. W połowie czasu obrócić na drugą stronę.