Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak podana kiełbasa jest świetną alternatywą dla kiełbasy z wody, która często pojawia się na wielkanocnym stole. Zrobiłam mniejszą porcję, ale podaję przepis na więcej - by starszyło dla każdego;).
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7941
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 322
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3257
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 604
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7941
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 322
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3257
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 604
Składniki
Kiełbasę kroimy na mniejsze kawałki, nacinamy. Cebule kroimy w piórka, pomidorki przekrawamy na pół. Układamy wszystko w naczyniu żaroodpornym. Polewamy piwem, olejem, posypujemy solą i pieprzem.
Kiełbasę pieczemy w temperaturze 180 stopni przez około 50 minut. Na 20 minut przed końcem pieczenia włączamy termoobieg by całość się przyrumieniła.