Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W te upały stanie nad garami bywa męczące. Takie przepisy, jak ten, są idealny rozwiązaniem. Niby czas długi, jednak przygotowanie jest bardzo proste i szybkie.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8533
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1247
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10204
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4642
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 702
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8533
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1247
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10204
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4642
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 702
Składniki
Kiełbasy nacinamy z obu stron. Cebule kroimy w piórka. Zalewamy wrzątkiem, dodajemy koncentrat pomidorowy i przyprawy, dokładnie mieszamy. Przekładamy do naczynia żaroodpornego. Na wierzch układamy kiełbasę, „wbijając do spodu”. Pieczemy z termoobiegiem 30 minut w 180°C, następnie kiełbasę odwracamy i pieczemy kolejne pół godziny. Podajemy z bagietką lub innym ulubionym pieczywem.