Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Warto poświęcić czas na przygotowanie
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5356
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 228
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 822
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 940
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 151
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5356
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 228
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 822
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 940
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 151
Składniki
Cebulę obrać i posiekać. Papryki umyć, usunąć gniazda nasienne i pokroić w kostkę. Umyte pieczarki pokroić w plasterki.
Cebulę i paprykę podsmażyć na oleju, dodać pieczarki i smażyć aż odparuje woda. Dodać pomidory z puszki i koncentrat pomidorowy. Smażyć kilka minut, doprawić paprykami, solą i pieprzem.
Kiełbasę nacinamy i podsmażamy na oleju. Dodajemy do gorącego sosu.