Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie szybkie i bardzo smaczne:)
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 97
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1215
O szakszuce nie pisałam jeszcze na blogu, ale z prawie ostatnich pomidorów pr...
Odsłon: 205
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 97
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1215
O szakszuce nie pisałam jeszcze na blogu, ale z prawie ostatnich pomidorów pr...
Odsłon: 205
Składniki
Cebulę pokrojoną w piórka ,paprykę w grubsze plasterki zeszklić na maśle. Dodać kiełbasę pokrojoną w talarki i smażyć 10min. Podlać wodą do przykrycia i gotować 15min. Dodać przyprawy,oraz odcedzony groszek. Mąkę roztrzepać w odrobinie zimnej wody i wlać do sosu. Śmietanę rozprowadzić ze sosem i dodać do kiełbasy. Doprawić ewentualnie jeszcze do smaku. Smacznego życzę!