Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie szybkie i bardzo smaczne:)
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10909
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4861
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 988
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9373
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1392
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10909
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4861
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 988
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9373
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1392
Składniki
Cebulę pokrojoną w piórka ,paprykę w grubsze plasterki zeszklić na maśle. Dodać kiełbasę pokrojoną w talarki i smażyć 10min. Podlać wodą do przykrycia i gotować 15min. Dodać przyprawy,oraz odcedzony groszek. Mąkę roztrzepać w odrobinie zimnej wody i wlać do sosu. Śmietanę rozprowadzić ze sosem i dodać do kiełbasy. Doprawić ewentualnie jeszcze do smaku. Smacznego życzę!