Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste,szybkie i sycące danie na szybką kolację dla jednej osoby albo dla czeladki w domu. Tylko dwa składniki praktycznie oprócz oleju.
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34963
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 17946
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34963
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 17946
Składniki
Kiełbasę przecinamy na pół w poprzek i nacinamy ukośnie każdy kawałek z obu stron. Następnie robimy nacięcia w przeciwnym kierunku po tej samej stronie do poprzednich nacięć, aby wyszła "kratka". Cebulę obieramy oo kroimy w ćwiartki, a następnie w plastry.
Kiełbasę kładziemy na niewielką ilość tłuszczu i smażymy ze wszystkich stron.
Kiedy kiełbasa jest już rumiana, wrzucamy cebulę i smażymy do pożądanego efektu.
Podajemy z pieczywem, musztardą lub chrzanem.