Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mimo swojej prostoty, jest to naprawdę pyszna propozycja na obiad lub ciepłą kolację. Do jej przygotowania można wykorzystać ulubioną kiełbasę. Potrawkę podajemy z ryżem, kaszą czy pieczywem.
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 738
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5405
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9223
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 122
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 89
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 738
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5405
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9223
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 122
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 89
Składniki
Cebulę pokroić w kostkę, a kiełbasę w półplasterki. Na rozgrzanej patelni podsmażyć kiełbasę, po chwili dodać cebulę. Następnie dodać pokrojone w kostkę czerwone papryki i drobno posiekaną ostrą papryczkę (można z niej zrezygnować, jeśli nie lubimy ostrych dań) oraz liść laurowy i ziarenka ziela angielskiego. Całość wymieszać, chwilę podsmażyć. Następnie zalać szklanką, dodać ketchup i przecier pomidorowym, mieszać, doprawić do smaku. Gotować kilka minut, aby warzywa zmiękły, a sos się zredukował. Danie można podać z ryżem.