Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiełbaski jak z grilla z urządzenia airfryer są do przygotowania o każdej porze roku, szybko i chrupiąco. Wkładam do foremek silikonowych i do kosza urządzenia, wnętrze i kosz jest czyste dzięki takiemu sposobowi.......SMACZNEGO!!!
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 95
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 49
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 139
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 95
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 49
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 139
Składniki
Kiełbaski ponacinać na skos z obu stron, natrzeć mocno papryką w proszku słodką i ostrą i czosnkiem suszonym, schować do lodówki na 1 godzinę. Foremki silikonowe spryskać olejem lub posmarować pędzelkiem, włożyć kiełbaski po 2 do foremki, dodać pokrojone w piórka cebule i posolić, wymieszać dodać do kiełbasek i spryskać wszystko olejem lub posmarować.
Piec w nagrzanym airfryer na 185C około 15 minut, następnie obrócić kiełbaski i piec z 10 minut.
Podawać z musztardą, keczupem do pieczywa, smakują również wystudzone.