Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, aromatyczne, idealne na niedzielny obiad...
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1338
Po prostu ciepła kanapka. Robi się błyskawicznie i dobrze smakuje. Polecam.
Odsłon: 5137
Proste w przygotowaniu i smaczne krokiety z farszem mięsnym i pieczarkami. P...
Odsłon: 241
Smaki dzieciństwa, często były na obiad. Są smaczne, uwielbiane przez dzieci...
Odsłon: 318
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1338
Po prostu ciepła kanapka. Robi się błyskawicznie i dobrze smakuje. Polecam.
Odsłon: 5137
Proste w przygotowaniu i smaczne krokiety z farszem mięsnym i pieczarkami. P...
Odsłon: 241
Smaki dzieciństwa, często były na obiad. Są smaczne, uwielbiane przez dzieci...
Odsłon: 318
Składniki
Fileta myjemy, rozkrajamy na cienkie plastry (2-3 z jednej sztuki) jak na schabowe. Delikatnie rozbijamy tłuczkiem. Doprawiamy z obu stron.
Pomidory i fetę kroimy w cienkie paski. Na każdym kotlecie układamy po kilka kawałków pomidorów i fety. Posypujemy ziołami prowansalskimi. Zwijamy w kieszonkę i spinamy wykałaczką.
Jajka rozkłóconym z odrobiną mleka. Kieszonki panierujemy kolejno: mąka - jajko - bułka i smażymy z obu stron na złoty kolor na oleju z dodatkiem zalewy z pomidorów. Smacznego!