Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, aromatyczne, idealne na niedzielny obiad...
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 2701
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 178
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 233
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 2701
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 178
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 233
Składniki
Fileta myjemy, rozkrajamy na cienkie plastry (2-3 z jednej sztuki) jak na schabowe. Delikatnie rozbijamy tłuczkiem. Doprawiamy z obu stron.
Pomidory i fetę kroimy w cienkie paski. Na każdym kotlecie układamy po kilka kawałków pomidorów i fety. Posypujemy ziołami prowansalskimi. Zwijamy w kieszonkę i spinamy wykałaczką.
Jajka rozkłóconym z odrobiną mleka. Kieszonki panierujemy kolejno: mąka - jajko - bułka i smażymy z obu stron na złoty kolor na oleju z dodatkiem zalewy z pomidorów. Smacznego!