Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, aromatyczne, idealne na niedzielny obiad...
Szybciutka i smaczna żelka owocowa. Orzeźwi smak każdego ciasta.
Odsłon: 210
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22462
Bardzo prosta, szybka w wykonaniu i smaczna sałatka do obiadu że składników z...
Odsłon: 238
Szybciutka i smaczna żelka owocowa. Orzeźwi smak każdego ciasta.
Odsłon: 210
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22462
Bardzo prosta, szybka w wykonaniu i smaczna sałatka do obiadu że składników z...
Odsłon: 238
Składniki
Fileta myjemy, rozkrajamy na cienkie plastry (2-3 z jednej sztuki) jak na schabowe. Delikatnie rozbijamy tłuczkiem. Doprawiamy z obu stron.
Pomidory i fetę kroimy w cienkie paski. Na każdym kotlecie układamy po kilka kawałków pomidorów i fety. Posypujemy ziołami prowansalskimi. Zwijamy w kieszonkę i spinamy wykałaczką.
Jajka rozkłóconym z odrobiną mleka. Kieszonki panierujemy kolejno: mąka - jajko - bułka i smażymy z obu stron na złoty kolor na oleju z dodatkiem zalewy z pomidorów. Smacznego!