Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, aromatyczne, idealne na niedzielny obiad...
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10371
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3003
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2098
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 802
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10371
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3003
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2098
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 802
Składniki
Fileta myjemy, rozkrajamy na cienkie plastry (2-3 z jednej sztuki) jak na schabowe. Delikatnie rozbijamy tłuczkiem. Doprawiamy z obu stron.
Pomidory i fetę kroimy w cienkie paski. Na każdym kotlecie układamy po kilka kawałków pomidorów i fety. Posypujemy ziołami prowansalskimi. Zwijamy w kieszonkę i spinamy wykałaczką.
Jajka rozkłóconym z odrobiną mleka. Kieszonki panierujemy kolejno: mąka - jajko - bułka i smażymy z obu stron na złoty kolor na oleju z dodatkiem zalewy z pomidorów. Smacznego!