Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Apetyczna propozycja na obiad dla całej rodziny.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 9202
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1138
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11469
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 501
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 9202
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1138
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11469
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 501
Składniki
Pałki umyć.
Przyprawy (bez cukru) wymieszać z oliwą i natrzeć mięso. Włożyć do naczynia żaroodpornego i wstawić na noc do lodówki.
Mięso piec w nagrzanym piekarniku 180 stopni przez 30 minut pod przykryciem, następnie przez kolejne 30 minut bez przykrywki. Po 60 minutach naczynie wyciągnąć z pieca i zlać do miseczki tłuszcz, dodać cukier i mieszać aż się rozpuści. Polać płynem kurczaka i piec jeszcze przez 20 minut. SMACZNEGO!