Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Apetyczna propozycja na obiad dla całej rodziny.
Dzisiaj karczek z marynaty pieczony w piekarniku. Mięsko soczyste , kruche i...
Odsłon: 82
Pożywna pasta z jajek, białego sera i makreli. Idealna do pieczywa, krakersów...
Odsłon: 346
Szybka , smaczna i aromatyczna zupa.
Odsłon: 145
Szybka i smaczna surówka z kapusty pekińskiej z dodatkiem czosnku i koperku
Odsłon: 147
Dzisiaj karczek z marynaty pieczony w piekarniku. Mięsko soczyste , kruche i...
Odsłon: 82
Pożywna pasta z jajek, białego sera i makreli. Idealna do pieczywa, krakersów...
Odsłon: 346
Szybka , smaczna i aromatyczna zupa.
Odsłon: 145
Szybka i smaczna surówka z kapusty pekińskiej z dodatkiem czosnku i koperku
Odsłon: 147
Składniki
Pałki umyć.
Przyprawy (bez cukru) wymieszać z oliwą i natrzeć mięso. Włożyć do naczynia żaroodpornego i wstawić na noc do lodówki.
Mięso piec w nagrzanym piekarniku 180 stopni przez 30 minut pod przykryciem, następnie przez kolejne 30 minut bez przykrywki. Po 60 minutach naczynie wyciągnąć z pieca i zlać do miseczki tłuszcz, dodać cukier i mieszać aż się rozpuści. Polać płynem kurczaka i piec jeszcze przez 20 minut. SMACZNEGO!