Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Babcia Stefcia z Bieszczad zrobiła go na obiad w dniu Wszystkich Świętych
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10126
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2750
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1874
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 722
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3979
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10126
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2750
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1874
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 722
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3979
Składniki
Wykonanie: Mięso wymieszać z zmiażdżonym czosnkiem, z posiekaną drobno cebulą, namoczoną i odciśniętą bułką, jajkami, tymiankiem suszonym, solą i pieprzem do smaku. Starannie wymieszać, uformować klops, ułożyć w formie posmarowanej olejem. Piec w temperaturze 180 stopni około 35-40minut. Po tym czasie rozłożyć odsączoną, pokrojoną mozzarellę i dopiec jeszcze 10 minut. Ozdobić świeżym tymiankiem i podawać do drugiego dania.