Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Babcia Stefcia z Bieszczad zrobiła go na obiad w dniu Wszystkich Świętych
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 372
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 813
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3445
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 118
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 170
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 372
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 813
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3445
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 118
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 170
Składniki
Wykonanie: Mięso wymieszać z zmiażdżonym czosnkiem, z posiekaną drobno cebulą, namoczoną i odciśniętą bułką, jajkami, tymiankiem suszonym, solą i pieprzem do smaku. Starannie wymieszać, uformować klops, ułożyć w formie posmarowanej olejem. Piec w temperaturze 180 stopni około 35-40minut. Po tym czasie rozłożyć odsączoną, pokrojoną mozzarellę i dopiec jeszcze 10 minut. Ozdobić świeżym tymiankiem i podawać do drugiego dania.