Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Babcia Stefcia z Bieszczad zrobiła go na obiad w dniu Wszystkich Świętych
Smacznie i dietetycznie.
Odsłon: 31
Przepis dnia
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z kopytkami, brokułami oraz polędw...
Odsłon: 12569
Smacznie i dietetycznie.
Odsłon: 31
Przepis dnia
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z kopytkami, brokułami oraz polędw...
Odsłon: 12569
Składniki
Wykonanie: Mięso wymieszać z zmiażdżonym czosnkiem, z posiekaną drobno cebulą, namoczoną i odciśniętą bułką, jajkami, tymiankiem suszonym, solą i pieprzem do smaku. Starannie wymieszać, uformować klops, ułożyć w formie posmarowanej olejem. Piec w temperaturze 180 stopni około 35-40minut. Po tym czasie rozłożyć odsączoną, pokrojoną mozzarellę i dopiec jeszcze 10 minut. Ozdobić świeżym tymiankiem i podawać do drugiego dania.