Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
danie to fukcjonuje też pod nazwą bigos cygański, choć zupełnie nie wiem skąd taka nazwa,
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 354
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1208
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1271
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13420
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 354
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1208
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1271
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13420
Składniki
1. do mięsa dodać jajko, sol, pieprz, bułke tartą, wyrobić, uformować małe klopsiki, usmażyć na oleju, 2. pieczarki umyć, pokroić, 3. rozgrzać olej, dodać posiekaną cebulę i pieczarki oraz pokrojona paprykę, chwilę dusić, dodać pomidory w puszce i ewent. koncentrat, pokrojone ogórki, doprawić solą, pieprzem i sosem sojowym, dodać zioła, 4. do sosu włozyć klopsiki, dusić ok 10 min, smacznego