Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Robię je najczęściej dla dzieci, które za nimi przepadają.
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10111
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2739
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1862
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 718
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3958
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10111
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2739
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1862
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 718
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3958
Składniki
Mięso ugotować. Obrać z kości i skóry. Wywar zachować, będzie nam potrzebny. Cebulę zeszklić na maśle. Zmielić razem z bułką i czosnkiem.Połączyć z mielonym mięsem. Dodać resztę składników. Wyrabiać długo aż masa stanie się gładka i lśniąca. Uformować klopsiki i wrzucić na wrzący wywar, w którym gotowało się mięso. Gotować 10 minut. Podałam z ziemniakami i sałatką z pieczonych buraczków z dodatkiem sera fety. Udekorowałam liśćmi sałaty.