Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Robię je najczęściej dla dzieci, które za nimi przepadają.
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 383
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 2519
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 383
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 2519
Składniki
Mięso ugotować. Obrać z kości i skóry. Wywar zachować, będzie nam potrzebny. Cebulę zeszklić na maśle. Zmielić razem z bułką i czosnkiem.Połączyć z mielonym mięsem. Dodać resztę składników. Wyrabiać długo aż masa stanie się gładka i lśniąca. Uformować klopsiki i wrzucić na wrzący wywar, w którym gotowało się mięso. Gotować 10 minut. Podałam z ziemniakami i sałatką z pieczonych buraczków z dodatkiem sera fety. Udekorowałam liśćmi sałaty.